Виявляється, існує величезна кількість ресурсів для підготовки до НМТ-2026, але не всі вони однаково надійні та актуальні. Моя донька почала шукати матеріали, і ми вже заплуталися в різноманітті онлайн-курсів, посібників та тестів. Як відрізнити дійсно якісні джерела від тих, що лише займуть час і не принесуть користі? Чи існують якісь перевірені платформи або видавництва, яким можна довіряти? Хотілося б знайти такі, які повністю відповідають програмі.
4 Views

Щодо надійних ресурсів для підготовки до НМТ-2026, я теж довго шукала перевірені варіанти. Можу сказати, що офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти, безумовно, є першоджерелом для актуальної інформації про НМТ. Також варто звернути увагу на сайти, які публікують програми та демонстраційні варіанти тестів. Я нещодавно знайшла досить інформативний ресурс https://dumka.top/ZNO-ta-NMT-2026, який присвячений саме підготовці до НМТ 2026 року, і там періодично з'являється корисна інформація про зміни та методики. Багато хто використовує відомі освітні платформи, що пропонують структуровані курси, а також посібники від провідних видавництв, які спеціалізуються на підготовці до вступу. Головне – переконатися, що матеріали оновлюються і відповідають чинним вимогам.