Привіт усім! Останнім часом думаю додати трикотажні спідниці до свого літнього гардеробу, бо хочеться чогось максимально зручного в спеку. Але я вагаюсь — чи не будуть вони виглядати занадто простими в міських образах і чи реально їх носити щодня, а не тільки вдома або на прогулянки біля дому. Раніше я часто купувала речі, які виглядали гарно окремо, але потім не вписувались у мій стиль життя. Дивилась різні варіанти і тут https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ є багато моделей, і після перегляду я задумалась, як правильно поєднувати такі речі, щоб вони виглядали сучасно.
8 Views

Зайшла в цю тему випадково, поки переглядала форум. Я не дуже часто пишу, але інколи цікаво почитати досвід інших людей про одяг і повсякденний стиль. У мене гардероб досить спокійний — більше базових речей, тому трикотажні спідниці сприймаю як комфортну частину літа.Цікаво, що у кожного свій підхід: хтось більше орієнтується на зовнішній вигляд, хтось на зручність, але в підсумку всі шукають щось універсальне для щоденного життя.