top of page

Courtney's Private Hardwood Group

Public·283 members

Привіт усім! Останнім часом думаю додати трикотажні спідниці до свого літнього гардеробу, бо хочеться чогось максимально зручного в спеку. Але я вагаюсь — чи не будуть вони виглядати занадто простими в міських образах і чи реально їх носити щодня, а не тільки вдома або на прогулянки біля дому. Раніше я часто купувала речі, які виглядали гарно окремо, але потім не вписувались у мій стиль життя. Дивилась різні варіанти і тут https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ є багато моделей, і після перегляду я задумалась, як правильно поєднувати такі речі, щоб вони виглядали сучасно.

8 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
3 days ago

Зайшла в цю тему випадково, поки переглядала форум. Я не дуже часто пишу, але інколи цікаво почитати досвід інших людей про одяг і повсякденний стиль. У мене гардероб досить спокійний — більше базових речей, тому трикотажні спідниці сприймаю як комфортну частину літа.Цікаво, що у кожного свій підхід: хтось більше орієнтується на зовнішній вигляд, хтось на зручність, але в підсумку всі шукають щось універсальне для щоденного життя.

Members

LOGO 2

CONTACT INFO

Phone Number

770.896.8876

485 Buford Drive
Lawrenceville, GA 30046

HOURS OF OPERATION

Monday thru Friday

9:00 am – 6:00 pm

Saturday

10:00 am- 4:00 pm

Sunday

Closed

logo

PROUDLY DESIGNED BY UNIQUE DESIGNS BY KIM, INC.

bottom of page