Хтось уже дивився новий iPhone 17?
Всім привіт. Останніми днями переглядаю різні пристрої Apple, бо планую оновити свій телефон найближчим часом. Найчастіше мені трапляється iPhone 17, тому вирішив трохи більше дізнатися про цю серію. Учора деякий час переглядав eStore.ua і побачив там не тільки смартфони, а ще MacBook, iPad, Apple Watch та AirPods. Також звернув увагу на окремі категорії з чохлами, кабелями та зарядними пристроями. Цікаво було подивитися різні конфігурації пам’яті та доступні моделі в каталозі. Підкажіть, хтось теж нещодавно переглядав нові iPhone і що саме дивилися в першу чергу?
9 Views

Нещодавно теж переглядав техніку Apple і почав саме зі смартфонів. Найбільше часу витратив на iPhone 17, а потім уже перейшов до інших категорій. Крім телефонів, зацікавили планшети та навушники, тому відкрив ще кілька розділів каталогу. Також звернув увагу, що поруч представлені аксесуари для різних пристроїв. Для мене було зручно, що все зібрано в одному місці й можна поступово переглядати різні товари. У результаті ознайомився не лише зі смартфонами, а й з іншими продуктами Apple. Вийшло цікавіше, ніж я очікував спочатку.