top of page

Courtney's Private Hardwood Group

Public·287 members

Billie Nikelson
Billie Nikelson

Хтось уже дивився новий iPhone 17?

Всім привіт. Останніми днями переглядаю різні пристрої Apple, бо планую оновити свій телефон найближчим часом. Найчастіше мені трапляється iPhone 17, тому вирішив трохи більше дізнатися про цю серію. Учора деякий час переглядав eStore.ua і побачив там не тільки смартфони, а ще MacBook, iPad, Apple Watch та AirPods. Також звернув увагу на окремі категорії з чохлами, кабелями та зарядними пристроями. Цікаво було подивитися різні конфігурації пам’яті та доступні моделі в каталозі. Підкажіть, хтось теж нещодавно переглядав нові iPhone і що саме дивилися в першу чергу?

9 Views
Sia Enko
Sia Enko
20 hours ago

Нещодавно теж переглядав техніку Apple і почав саме зі смартфонів. Найбільше часу витратив на iPhone 17, а потім уже перейшов до інших категорій. Крім телефонів, зацікавили планшети та навушники, тому відкрив ще кілька розділів каталогу. Також звернув увагу, що поруч представлені аксесуари для різних пристроїв. Для мене було зручно, що все зібрано в одному місці й можна поступово переглядати різні товари. У результаті ознайомився не лише зі смартфонами, а й з іншими продуктами Apple. Вийшло цікавіше, ніж я очікував спочатку.

Members

LOGO 2

CONTACT INFO

Phone Number

770.896.8876

485 Buford Drive
Lawrenceville, GA 30046

HOURS OF OPERATION

Monday thru Friday

9:00 am – 6:00 pm

Saturday

10:00 am- 4:00 pm

Sunday

Closed

logo

PROUDLY DESIGNED BY UNIQUE DESIGNS BY KIM, INC.

bottom of page